Maondaag 24 fibberwari 2020

Tiëd: 13:00 oor
Wao: Binnestad

Op Vastelaovesmaondaag 24 fibberwari trek de Groëten Optoch as eine bônte slinger door de smale Venlose sträötjes.

De Technische Kemissie nuüdig de optochdeilnemers oét um zich op te komme gaeve veur de groëten optoch.

We begroete ôg gaer op ein van de 4 “praotaovende “ die gehalde waere in kefee De Brasserie op de Klaosstraot en waal op de datums: 7- 14- 21- en 28 jannewari 2020. Geej ziet op dees aovende van herte welkom tösse 20.30 en 21.30 oor.

We hebbe ein verzeuke aan de wagebouwers um zich leefs op de iërste aovend op te komme gaeve, dit in verband met de inspectierôndes op 18 jannewari en 15 fibberwari.


De praotaovende zien neet allein bedoeld um ôg op komme te gaeve veur d’n optoch; de Technische Kemissie steit ouk klaor veur alle vraoge en opmerkinge euver de groëten optoch. Weit geej nog neet of ge mei wilt trekke en ziet ge op zeuk nao advies ? Laup gerös vreejbliévend binne.


De TC is met voldoende minse aanwezig um ôg oétgebreid te waord te staon. Gewoën meidoon! Gewoën doon!


Ge kint ouk alvas notere det de oétbetaalzôndaag gehalde wuürt op 29 fibberwari 2020 vanaaf 20.00 oor in de Venlonazaal.

 

De Optochopstelling wuurt heej gepubliceerd zoedra deze bekind is. 

 

D'n optoch trek vanaaf de Groëte Baekstraot euver de Kwartelemert nao de Jeustraot, Alde Mert, Mert, Sint Jorisstraot, Parade, Nassaustraot en Keulerstraot. Aldao aangekômme is de ôntbinding op de Ponniewaeg. ‘t Defilé wuurt door de Stadsprins en zien Adjudante aafgenaome op de Kwartelemert.

 

 

logo prov limburg gesubsidieerd